Buna ziua! Vreau sa stiu in ce conditii pot avea custodie exclusiva? Am o inregistrare audio unde tatal urla la copil iar ea plange,am obtinut in trecut ordin de restrictie pe 6 luni ,este condamnat definitiv la 1a si 6 luni pt santaj si tainuire,am poze de pe facebook cu imagini cu droguri iar la descriere scrie ca se drogheaza si mai stiu ca in fisa medicala este trecut cu tulburari de comportament si mai era trecut si cu schizofrenie! Am sanse de casti? Eu momentan nu am serviciu,sunt eleva la o postliceala si in trecut am facut videochat,aceste lucruri ma ajuta sau ma trag in jos? pot castiga? ce costuri sunt pentru un avocat? Sunt disperata pt ca el si inchiss fiind ma ameninta cu moartea la telefon si resurse financiare nu prea am sa cheltui foarte mult cu avocatul!
Aveti sanse de custodie exclusiva doar pentru ca el este inchis acum, dar nu ar fi rau de prezentat toate probele ca aceasta custodie sa nu fie modificara intr-una comuna ulterior
Da, liniile de forță ale celor învederate mă îndrituiesc să apreciez că aveți șanse să obțineți exercitarea autorității părintești în exclusivitate!
Onorariul avocațial este confidențial, îl discutați cu reprezentantul convențional pe care-l alegeți!
Custodie exclusiva
MryGo
Buna ziua! Am avut o relatie de concubinaj,din care a rezultat un copil,acum in varsta de 6 ani! El a fost foarte agresiv cu mine de-a lungul relatiei,am ... (vezi toată discuția)
Custodie totala
edymic
Buna ziua . Fica mea in varsta de 25 de ani a stat in concubinaj 3 ani cu un baiat , si din relatia lor a rezultat o fetita acum in varsta de un an si patru ... (vezi toată discuția)