avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

Buna ziua! Am avut o relatie de concubinaj,din care a rezultat un copil,acum in varsta de 6 ani! El a fost foarte agresiv cu mine de-a lungul relatiei,am cateva plangeri la politie pe care le-am retras,anul trecut am obtinut un ordin de protectie,am o inregistrare cum el urla la copil spunandu-i ca daca mai vorbeste cu sora mea o va rupe cu bataia iar copilul urla,are probleme medicale psihiatrice (tulburari de comportament) este fugar (are de executat doi ani de inchisoare) nu a contribuit niciodata la cresterea copilului,am dovezi ca a trimis mesaje de aminintare cu moartea,m-a amenintat pe mine cat si pe celalalt copil al meu ca ne omoara si ca pe copilul meu din alta relatie il violeaza,a facut publice poze cu mine indecente,. Am sanse cu toate acestea sa castig custodia totala ? stiu ca se si drogheaza
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:13, 22 August 2019
Buna ziua,

In conditiile descrise de dvs., atata timp cat puteti dovedi in instanta cele afirmate, aveti toate sansele sa obtineti custodia exclusiva.

MryGo a scris:

Buna ziua! Am avut o relatie de concubinaj,din care a rezultat un copil,acum in varsta de 6 ani! El a fost foarte agresiv cu mine de-a lungul relatiei,am cateva plangeri la politie pe care le-am retras,anul trecut am obtinut un ordin de protectie,am o inregistrare cum el urla la copil spunandu-i ca daca mai vorbeste cu sora mea o va rupe cu bataia iar copilul urla,are probleme medicale psihiatrice (tulburari de comportament) este fugar (are de executat doi ani de inchisoare) nu a contribuit niciodata la cresterea copilului,am dovezi ca a trimis mesaje de aminintare cu moartea,m-a amenintat pe mine cat si pe celalalt copil al meu ca ne omoara si ca pe copilul meu din alta relatie il violeaza,a facut publice poze cu mine indecente,. Am sanse cu toate acestea sa castig custodia totala ? stiu ca se si drogheaza

Nu am nimic la mana ca are acea boala psihica,am vazut in timpul relatiei o adeverinta medicala,in care scria ca nu este apt de munca datorita bolii,acea adeverinta am vazut-o in urma cu cativa ani cand a avut nevoie de ea la probatiune pentru munca in folosul comunitatii si in legatura cu consumul lui de droguri,am cateva poze de pe facebook.ul lui in care spunea ca se drogheaza cu diverse prafuri avand atasata si o poza cu doua linii!
Luati legatura cu un avocat, vedeti ce probe adunati, ca fara probe nu faceti nimic. De asemenea, e mai putin importnt ca e bolnav sau sanastos, conteaza daca prezinta pericol pentru copil, daca poate fi tata sau nu. Pe asta sa va axati.
Chiar dacă dovediţi toate cele mai sus spuse şi obţineţiautoritatea părintească unică, trebuie să insistaţi pentru limitarea programului de vizită şi acela să fie în prezenţe dvs. în locuri publice sau să fie virală, fără contact fizic.Degeaba aveţi autoritate părintească unică, dacă el are dreptul să ia copilul la domiciliul lui. Pericolul asupra copilului nu este cauzat de autoritatea părintească cât de riscul ca minorul să fie agresat, abuzat de acel părinte , în absenţa dvs. şi dvs. să nu puteţi interveni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva MryGo MryGo Buna ziua! Vreau sa stiu in ce conditii pot avea custodie exclusiva? Am o inregistrare audio unde tatal urla la copil iar ea plange,am obtinut in trecut ordin ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Dianaanca Dianaanca Buna..eu si sotul meu avem un copil de 2 anisori.de ceva timp ma gandesc sa divortez ,dar el ma ameninta ca imi ia copilul,ti-n sa precisez ca el lucreaza si ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara. Am o fetita de 2 ani si jumatate. Momentan sunt in proces pentru obtinerea custodiei. Actiunea in instanta a fost formulata de la inceput cu scopul ... (vezi toată discuția)