avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia pt limită de vârstă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia pt limită de vârstă

Miercuri președintele României a publicat in monitorul oficial după ce a semnat modificarea pt 4 luni la an în grupa a 2-a de muncă. Când începe să-și facă efectul,și în cazul meu care am 60de ani împliniți, 6 ani și 5luni de gr a-1-a și 8 ani și o lună de gr a-2-a de muncă. Multumesc, aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:57, 15 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La 3 zile dupa publicarea in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia pt limită de vârstă. Ristici Moise Ristici Moise La sfărșitul lunii august împlinesc 60de ani, am grupa a-1-a de muncă 6 ani,5 luni și 20 de zile, în gr a-2-a de muncă adunați 8 ani și o lună, peste ... (vezi toată discuția)
Modificare lege pensii boarcornel boarcornel Am lucrat 4 ani si 10 luni in grupa 1 de munca si am lucrat 7 ani in grupa a 2 a de munca.Sunt nascut in iulie 1952.Ce reducere a varstei de pensionare dupa ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca elenamares elenamares daca sotul meu are 32 de ani de munca din care 12 ani grupa 1 di 5 ani grupa 2 beneficiaza de reducerea varstei de pensionare dupa legea adoptata azi ... (vezi toată discuția)