avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... credit in spania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

credit in spania

buna ziua. as dori sa ma lamureasca cineva daca se poate. acum 3 ani am facut in spania un credit pentru un apartament. creditul a fost de 250000 euro{atat era evaluat apartamentul atunci}. am platit un an rata de aproximativ 1000e pe luna si apoi am renuntat sa mai platesc. astazi valoarea ap a scazut la aproximativ 140000 e. banca o sa ia apartamentul evaluandu-l la pretul acesta , iar diferenta tre sa o dau eu, ceea ce este imposibil. intrebarea mea este ca atunci cand ma voi intoarce in romania ma poate urmari banca din spania sa imi puna oprire pe salariu, sechestru pe bunuri,etc? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:11, 4 Decembrie 2009
Da, poate. Contractul bancar e titlu executoriu , tarile in discutie fac parte din U.E. si statul roman recunoaste astfel de titluri emise in spatiul european.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca spania geogeo80 geogeo80 buna ziua. as dori sa ma lamureasca cineva daca se poate. acum 3 ani am facut in spania un credit pentru un apartament. creditul a fost de 250000 euro{atat era ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit toros65 toros65 As dori sa ma elucidati intr-o problema. Locuiesc in Spania de 7 ani. La domiciliul din Romania mi-a venit o adresa de la o firma de avocatura, cum ca as avea ... (vezi toată discuția)