avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins conducând fără permis, având lângă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins conducând fără permis, având lângă mine soția gravidă, cu stare de rău, iar acum trebuie să mergem la poliție să dăm declarație. Ce pot păți?

Bună ziua.in martie am fost prins de poliția de frontera conducand fara permis,pe un drum intre doua sate.au făcut o constatare in care scrie ca soției mele i sa făcut rău fiind gravidă si mam suit eu la volan pe o distanta de 100 de metri sa scot masina dintr-o zona cu gropi.acum am primit un telefon sa ma prezint la postul de politie sa dau si eu si sotia declaratie.ce pot păți? Si ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca v-au citat in calitate de supsect, o sa va informeze in legatura cu fapta pentru care sunteti cercetat şi încadrarea juridică a acesteia. Veti da o declaratie daca doriti, la fel si sotia dvs, care are dreptul sa refuze sa fie audiata in calitate de martor.
Asigurati-va apararea.
Ce a-și putea păți?între tîmp am luat si permisul,o sa fie anulat?
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Dar am vrio șansă sa nu fiu trimis in judecată?
Doar in cazul unei solutii de renuntare la up, dar sunt sanse reduse.

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice isarescu isarescu Buna ziua, Pe data de 03.08.2015 am fost oprit de un echipaj de politie, in urma controlului in aerului expirat aveam 0,45, am fost dus pentru recoltare ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan cristi_13 cristi_13 Buna seara. In data de 12.12.2016 la ora 3 noaptea am fost oprit de un echipaj de politie in Bucuresti. In aerul expirat a iesit 0.5 Am fost la sange si cam ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)