Am fost prins conducând fără permis, având lângă mine soția gravidă, cu stare de rău, iar acum trebuie să mergem la poliție să dăm declarație. Ce pot păți?
Bună ziua.in martie am fost prins de poliția de frontera conducand fara permis,pe un drum intre doua sate.au făcut o constatare in care scrie ca soției mele i sa făcut rău fiind gravidă si mam suit eu la volan pe o distanta de 100 de metri sa scot masina dintr-o zona cu gropi.acum am primit un telefon sa ma prezint la postul de politie sa dau si eu si sotia declaratie.ce pot păți? Si ce ar trebui sa fac?
Daca v-au citat in calitate de supsect, o sa va informeze in legatura cu fapta pentru care sunteti cercetat şi încadrarea juridică a acesteia. Veti da o declaratie daca doriti, la fel si sotia dvs, care are dreptul sa refuze sa fie audiata in calitate de martor.
Asigurati-va apararea.
Alcool la volan
cristi_13
Buna seara. In data de 12.12.2016 la ora 3 noaptea am fost oprit de un echipaj de politie in Bucuresti. In aerul expirat a iesit 0.5 Am fost la sange si cam ... (vezi toată discuția)