avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoaterea masinii de la fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoaterea masinii de la fiscal

buna ziua am o intrebare doresc sa scot o masina de la fiscal am doar contractu de vanzare cumparare in rest nu mai am nimic la directai de taxe si impozite la sectorul 5 pe site se cer urmatoarele :
Actul de instrainare a unui mijloc de transport (contract de vanzare-cumparare/ certificat de distrugere/ certificat de mostenitor/ hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila etc) – in 5 exemplare;
Certificat de radiere, dupa caz;
Declaratia de scoatere din evidenta;
Copie act de identitate;
Termenul legal de depunere a declaratiei pentru scoaterea din evidenta fiscala a unui mijloc de transport este de 30 de zile. Depunerea peste termen se sanctioneaza cu amenda conform Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. am nevoie si de alte acteva inafar de buletinul meu si contractul de vanzare cumparare dupa cum apare ? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:38, 16 Noiembrie 2019
Este suficient documentul de vanzare cumparare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism puni puni Buna ziua. As dori sa stiu daca pot scoate din evidentele fiscale un autoturism fabricat in 1986 pe baza unei declaratii pe proprie raspundere data in fata ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)