avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare certificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare certificat medico legal

Buna ziua.In urma unui scandal am avut mana rupta.Am fost la doctor au constatat ca am mana rupta mi au dat concediul medical pt 19zile.Au trecut mai mult de Au trecu 60 de zile de la incident.Mai pot scoate cerificat medico legal in baza acelui concediu medical si a fisei medicaleconstatoare ???




Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
tanase_78, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:29, 15 Noiembrie 2019
Certificatul medico-legal constata starea de sanatate la data examinarii medicale de catre medicul legist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime ITD ITD buna ziua, va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni: 1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala claudiuRr claudiuRr Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)
Contestare certificat medico-legal alessia-stefania alessia-stefania in cate zile se poate contesta un certificat medico-legal?zilele de spitalizare se aduna cu cele de la legist?ms (vezi toată discuția)