avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Transfer internaținal blocat!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Transfer internaținal blocat!

buna ziua! transfer blocat! am operat o tranzacție internațională (insulele faroe - românia ) banknordik-otp românia. ambele conturi sunt pe numele meu și nu este prima data când transfer între conturile respective. dar de data aceasta nu am trecut numele buneficiarului (numele meu) și Otp mi-a blocat banii. am așteptat doua săptămâni fără sa fiu contactat de nimeni, am fost eu la banca și mi s-a spus sa stau liniștit ca banii au fost trimiși retur, am stat liniștit încă o săptămâna după care i-am sunat sa ii întreb ce sa întâmplat, mi-au cerut tot felul de dovezi din partea banknordik. bineînțeles ca cei din feroe au fost foarte receptivi și m-au ajutat cu tot ce le-am cerut. doar ca otp tot nu este convins... răspunsul lor a fost ca nu pot lua de bune extrasele de cont de la banknordik. ce pot face in aceasta situație frustranta in care de trei săptămâni fac eforturi mari sa intru in posesia banilor mei?
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
marius321, utilizator

Alte discuții în legătură

Bani blocați în cont Zainea12 Zainea12 Bună ziua,Am un cont bancar international la bank Monese.Am incercat sa transfer unei persoane suma de 14000 lire sterline iar aceștia mi-au blocat ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia ... Chertitaflaviu Chertitaflaviu Buna ziua! Ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia că nu există soluții legale în timp real pt a remedia o problema destul de grava in ... (vezi toată discuția)