avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Când ma pot întoarce la munca din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Când ma pot întoarce la munca din CCC

Buna ziua,
Băiețelul meu are 1 an si 3 si as dori să ma întorc la munca. Voi beneficia de stimulentul de insertie pana la vârsta de 3 ani ai băiețelului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: magdams , utilizator 08:40, 18 Noiembrie 2019
Pana cand implineste copilul varsta de 1 an si 10 luni va trebui sa reveniti in activitate pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la vârsta de 3 ani ai băiețelului
Multumesc mult pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare suspendare cim, concediu crestere copil seicarucorina seicarucorina Buna ziua, Ma aflu in concediu maternal pana in data de 04 sept; de la serv mi s-a dat o cerere pentru suspendarea cim pe care trebuie sa o completez si cu ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca inainte de implinirea celor 2 ani optati pt ccc! denisa25 denisa25 Buna ziua! Am nascut in data de 19 .10.2012. Am optat pentru 2 ani la CCC. Ar trebui sa ma intorc la munca in data de 19 .09.2014.sunt nevoita sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului biancaco biancaco Buna ziua! Eu am nascut pe 8 martie 2013 si am intrat in concediu maternal pe 20 mai 2013. Cand ar trebui sa ma intorc la munca pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)