avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Certificat spor de vechime gr2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Certificat spor de vechime gr2

Buna ziua, am obtinut un certificat de la o firma care a preluat arhiva fostei intreprinderi unde am lucrat, pentru incadrarea in grupa 2. Ma puteti ajuta sa verificati daca este acceptabil de catre casa de pensii? Mentionez ca am 59 ani si inca nu am vechimea necesara ca sa ies la pensie, dar vreau sa calculez varsta la care pot sa ma pensionez.
Multumesc in avans, Cristian G
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 20 Noiembrie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_527...
Puteti calcula dvs.
Puteti sa verificati daca documentele pe care le-am primit de la arhiva sint acceptabile de casa de pensii? Multumesc
In Forum nu se poate verifica asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa apelez una ziua Luntraru marcela Luntraru marcela Bună ziua sunt luntraru Marcela și vorbesc în numele tatalui meu care a ajuns la vârsta pensionarii pentru a depune dosarul de pensionare îmi trebuie o ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei a 2-a de munca Nicoleta-State Nicoleta-State Buna ziua! Tatal meu a lucrat in perioada 1972-1977 la Intreprinderea Mixta de Industrie Locala de Stat din Curtea de Arges, pe postul de strungar. Dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum gasesc vechimea in munca a tatalui meu de la t ... Ionutpopaemilian Ionutpopaemilian Buna ziua, cum gasesc vechimea in munca a tatalui meu de la T C I A B grup santiere instalatii din anii 70 -80? Multumesc! (vezi toată discuția)