avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot posta in forum!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot posta in forum!

Va rog ajutati - Rezolvat
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Ovi60, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ovi60 , utilizator 17:25, 16 Noiembrie 2019
Incerc sa postez o intrebare care este insotita de explicatii, astfel incat folosesc cut si paste insa nu se posteaza. Daca fac paste la text aici, acest post nu va fi publicat. Ce se intampla
Voi incerca sa divizez mesajul in trei parti si sa incerc sa-l postez in aceasata sectie. Probabil anumite cuvinte nu sunt pe placul forumului si ar trebui sa revizuiti setarile corespunzatoare.
Prima parte:
Ovi60, utilizator
A doua parte:
Ovi60, utilizator
Cred ca am gasit! Practic forumul nu posteaza caractere fractionare. Cand scriu 1 pe 3 in fractie, nu se posteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user rodica_post Ares-3 Ares-3 Utilizatorul [b]rodica_post[/b] primeste Avertisment pentru ignorarea regulilor de postare in forum si pentru limbajul impropriu din mesajele private adresate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Iuliana129607 Iuliana129607 Buna ziua , am incercat sa adresez o intrebare , exista o anumită limita de cuvinte ? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si ... GEKO17 GEKO17 Buna seara, incerc de o ora sa postez o intrebare pe forum si nu reusesc, nu imi apare nimic dupa apasarea butonului \"Intreaba comunitatea\". Mi-ati putea ... (vezi toată discuția)