avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asociatie intercomunitara de dezvoltare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asociatie intercomunitara de dezvoltare

sunt angajata de curand ca si contabil la o asociatie, puteti sa imi spuneti ce situatii trebuiesc intocmite la sfarsit de an. asociatia este intercomunitara de dezvoltare, non profit. va multumesc!:)
Cel mai recent răspuns: contabilitate online , Contabil 11:04, 9 Decembrie 2009
Intocmiti toate situatiile financiare care trebuie intocmite pentru un ONG , deoarece presupun ca aceasta asociatie este un ONG daca este asociatie non profit ..
Daca ONG -ul are salariati , la semestru (respectiv pana la 25 ian 2010) se depune declaratia 100 si 102. De asemenea se intocmesc situatiile financiare anuale (formular special pentru ONG ), si impreuna cu raportul administratorului , se supun aprobarii Adunare Generala ; de asemenea este nevoie si de raportul de audit sau raportul cenzorilor.Daca doresti sa-ti trimit OMEF nr. 1969/2007
privind aprobarea reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial , lasa o adresa de email.Cred ca vei avea nevoie de acest act normativ.
multumesc frumos! da, avem 3 salariati, raportul administratorului ion ce consta mai exact. puteti sa imi trimiteti un formular special pentru ONG.? :)
Nu este un Formular special pentru ONG ; este un raport scris in care se explica pe scurt ce s-a intamplat cu societatea in anul curent din punct de vedere organizatoric si financiar .(cand s-a infiintat, cati membrii are , ce scop are , nr. salariati , indeplinirea Planului de BVC, etc.).Daca nu aveti un formular de BVC , pot sa va ajut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente financiare olarucaty olarucaty vreau sa stiu ce documente, registre trebuie sa intocmesc pentru o asociatie non profit infiintata si ce trebuie sa depun la anaf (vezi toată discuția)
Softurile pentru situatiile financiare la 31 decembrie 2011 in conformitate cu reglementarile contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial, aprobate prin omef nr. 1969/ 2007  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Softurile pentru situatiile financiare la 31 decembrie in conformitate cu OMEF nr. 1969/ 2007 au fost facute publice de catre autoritatile fiscale. Astfel, ... (vezi toată discuția)
Bilant ong-uri camicami camicami Buna voua, vreau sa va intreb daca bilantul ONG 2011 trebuie insotit de note explicative. In informarea ANAF referitoare la bilanturile ONG-urilor 2011 nu ... (vezi toată discuția)