sunt angajata de curand ca si contabil la o asociatie, puteti sa imi spuneti ce situatii trebuiesc intocmite la sfarsit de an. asociatia este intercomunitara de dezvoltare, non profit. va multumesc!:)
Intocmiti toate situatiile financiare care trebuie intocmite pentru un ONG , deoarece presupun ca aceasta asociatie este un ONG daca este asociatie non profit ..
Daca ONG -ul are salariati , la semestru (respectiv pana la 25 ian 2010) se depune declaratia 100 si 102. De asemenea se intocmesc situatiile financiare anuale (formular special pentru ONG ), si impreuna cu raportul administratorului , se supun aprobarii Adunare Generala ; de asemenea este nevoie si de raportul de audit sau raportul cenzorilor.Daca doresti sa-ti trimit OMEF nr. 1969/2007
privind aprobarea reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial , lasa o adresa de email.Cred ca vei avea nevoie de acest act normativ.
multumesc frumos! da, avem 3 salariati, raportul administratorului ion ce consta mai exact. puteti sa imi trimiteti un formular special pentru ONG.? :)
Nu este un Formular special pentru ONG ; este un raport scris in care se explica pe scurt ce s-a intamplat cu societatea in anul curent din punct de vedere organizatoric si financiar .(cand s-a infiintat, cati membrii are , ce scop are , nr. salariati , indeplinirea Planului de BVC, etc.).Daca nu aveti un formular de BVC , pot sa va ajut .
Bilant ong-uri
camicami
Buna voua,
vreau sa va intreb daca bilantul ONG 2011 trebuie insotit de note explicative.
In informarea ANAF referitoare la bilanturile ONG-urilor 2011 nu ... (vezi toată discuția)