avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Bună seara. Plățile compensatorii, intra la calcularea pct.de pensie? Nu le regăsesc în stagiul de cotizație, în acea perioadă fiind și în șomaj. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 17 Noiembrie 2019
Intra in calculul punctului de pensie numai daca pentru aceasta suma s-a retinut si virat contributia pentru pensie .. in caz contrar, nu pot fi luate in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. salariile compensatorii se iau în calcul la calcularea ... Liana Lammert Liana Lammert Bună seara. Salariile compensatorii se iau în calcul la calcularea pensiei? De asemenea, primele de vacanta, de Crăciun, Paste. Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii/calcul punct pensie Aurel1958 Aurel1958 bana ziua,va rugam respectuos daca ne puteti ajuta cu un sfat la urmatoarea situatie,suntem un grup de25 persoane care in anul 2009 am fost disponibilizate ... (vezi toată discuția)
Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)