avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca?

Daca pe langa conteactul de baza de 8 h mai am contract cu timp partial de lucru de 2h, acesta din urma se ia in calcul la vechimea in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 18 Noiembrie 2019
Vechimea in munca nu se cumuleaza, in schimb, pentru pensie se vor cumula veniturile din salarii realizate in baza celor doua c.i.m.

1 an de zile lucrat cu un singur c.i.m. = 1 an de zile lucrat cu mai multe c.i.m. in aceeasi perioada = 1 an de zile vechime in munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca V.Stroescu V.Stroescu In prezent am doua contracte de munca unul de 8 ore si unul de 2 ore. Recent am aflat ca cel de 2 ore este contractul de baza, iar cel de 8 ore este cumul ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime Dana54 Dana54 Buna ziua! Am CIM cu norma de lucru 8 ore/zi, dar sunt pontata 4 ore/zi. Asigurarile sunt platite in functie de salariul ce revine pentru cele 4 ore/zi. In ... (vezi toată discuția)
Doua contracte individuale de muncai la acelasi angajator liveomars liveomars Buna ziua, Un administrator poate sa aiba la aceeasi firma CIM 8 ore/zi avand functia de Director si CIM 4 ore/zi cu o alta functie? Ii trebuie pentru a ... (vezi toată discuția)