parintii mei s-au trezit cu 2 persoane care le-au cerut o factura de curent si C.I. , spunandu-le ca sunt de la .....societatea de distributie electrica si vor sa actualizeze datele .Dar au fotografiat C.I, a tatalui meu.Intre timp am aflat ca erau de la o alta societate de distributie si de fapt parintii mei se vor trezi cu 2 facturi de curent.Ce pot face??????
Discutati cu societatea in cauza si, daca se adevereste ( ceea ce nu cred, nu poti avea doi furnizori de electricitate in acelasi timp pe acelasi contor-cum stiu cine, cat, factureaza...) puteti depune plangere la ANRE, politie-pentru inselaciune, poate si ANPC.
Am inteles ca pentru simplu fapt ca au fotografia C.I., reprezinta acordul titularului ca ENEL este imputernicit sa ii reprezinte cu semnatura in demersurile ptr. schimbarea furnizorului.Iar seful de post din comuna mi-a dat un raspuns ......ce sa le fac eu doamna daca au dat C.I.....
Eu cred ca ati inteles gresit, o poza nu poate substitui semnatura.
Discutati cu firma in cauza si vedeti exact despre ce este vorba.
Cat despre plangere...mergeti la parchetul judecatoriei de domiciliu si discutati cu dumnealor, asta dupa ce va asigurati ca exista si al doilea contract si nu va intelegeti cu acel furnizor.
Gluma enel
zenovius
Gluma ENEL
Buna ziua,
Situatia mea este simpla pentru mine, complicata rau, se pare, pentru Enel.
Pe scurt:
Am o locuinta la tara unde ajung relativ rar, ... (vezi toată discuția)