avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision gestiune credit 0.1% din sold e legal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision gestiune credit 0.1% din sold e legal?

In 28.05 2010 am facut un credit Prima Casa si am semnat pt o dobinda indexabila EURIBOR 3 M+ marja fixa 2.65% si un comision lunar de gestiune credit 0.1% din sold.Intrebarea este acest comision e legal in conformitate cu OUG 50/2010 si pot rezolva pe cale amiabila cu banca pt anularea lui?

Alte discuții în legătură

Marja bancii si oug 50/2010 rashid rashid Buna ziua, In 2007 am incheiat un contract de credit imobiliar in Euro pe o durata de 30 de ani. 1. In contractul de credit, se specifica “nivelul ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)