avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada fara drept de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada fara drept de circulatie

in urma unui accident petrecut acum 6 luni mi-a fost retinut carnetul eliberandumi-se o dovada fara drept de circulatie pana la solutionare. dupa 3 luni am fost chemat la BIROUL DE CERCETARI PENALE, unde am dat declaratii impreuna cu martorii mei. Am inteles ca dosarul a plecat spre PARCHET cu propunere de NUP, dar de atunci nu mai stiu nimic despre dosar.

Ce ar trebui sa fac in situatia asta? As vrea totusi sa conduc.
Pot obtine un certificat de grefa?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 12:42, 3 Decembrie 2009
Buna ziua !
Pana la primirea rezolutiei parchetului, nu aveti dreptul de a conduce ( asta in cazul ca rezolutia este NUP). Pentru a afla mai multe prezentati- va la parchet si solicitati informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)
Rezolutie procuror tudorache tudorache Buna ziua! As dori sa va cer opinia in urmatoarea chestiune! In luna martie a acestui an am fost depistat de aparatul radar pe dn1 cu viteza de 159 ... (vezi toată discuția)
Drept de circulatie claudia violeta claudia violeta In luna octombrie mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 1 luna. Am contestat procesul verbal si m-am prezentat cu certificatul de grefa la ... (vezi toată discuția)