avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere/anulare contract vodadone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere/anulare contract vodadone

Buna ziua,
Imi puteti spune daca mai pot face ceva cu privire la anularea unui contract, fara sa platesc penalizare
A fost incheiat in 26 oct si nu a trecut 1 luna
Evident cei de la vodafone spun ca nu se poate
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:32, 18 Noiembrie 2019
Dacă ați primit un telefon la oferta din abonament, nu puteți rezilia contractul fără să plătiți integral prețul produsului.
Dacă nu plătiți voluntar, veți fi dat în judecată, și apoi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie Tina22 Tina22 Buna ziua! Am un abonament de telefonie mobila pe 2 ani, mai am un an de zile. Pot renunta la abonament fara sa plătesc restul abonamentului pana la ... (vezi toată discuția)
Anulare contract ptr serviciile vodafone cheffovidiu cheffovidiu Buna. Am si eu nevoie de o informatie privind noua lege de reziliere a contractelor intre consumator si comerciant incheiat inainte de termen. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)