Buna,sant divortat,tata a doi copii minori,cu program de vizitare obtinut prin Judecatorie respectiv printre altele prima jumatate a fiecarei vacante.Lucrez in sanatate si as dori sa stiu ex. in vacanta de vara am program aprox. 40 de zile iar eu aprox. 39 zile de concediu de odihna,cate zile am dreptul sa solicit angajatorului raportat la programul de vizitare respectiv zilele mele de concediu neintrerupt
CO nu se poate raporta la programul dvs. de vizitare, ci la perioada efectiv lucrata .... In cazul in care programarea concediilor se face fractionat, angajatorul este obligat sa stabileasca programarea astfel incat fiecare salariat sa efectueze intr-un an calendaristic cel putin 10 zile lucratoare de concediu neintrerupt.
Conform vechimii in munca am dreptul la 39 zile CO/an,Intrebarea era daca pe perioada programului de vizitare in vacanta pot solicita mai mult de 10 zile CO neintrerupt
Programare concedii
rrramor
Buna ziua,
va rog sa imi spuneti unde se regaseste obligativitatea angajatorului de a solicita programarea concediilor de odihna.
Care este perioada in care ... (vezi toată discuția)
Concediul
edwe69
de 1 an lucrez la un service,am o vechime de 12 ani in campul muncii iar acum a venit perioada concediilor. patronul spune ca ne da 7 zile lucratoare este ... (vezi toată discuția)