avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sedinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sedinta

B ziua. lucrez in ture de 12 ore alternative tura de zi si tura de noapte cu 24 ore de repaus ,as dori sa intreb daca dupa tura de noapte in perioada de repaus. pot fi convocat la sedinta de lucru si in ce conditii.daca am dreptul la ore libere raportare la timpul petrecut efectiv la sedinta din perioda de repaus

Alte discuții în legătură

Ture 24 ore Vulturudac Vulturudac Daca lucrez in ture 24 ore cate zile libere am dreptul legal,dupa servici? Am dreptul la plata spor noapte si spor sarbatori daca tura cade in sarbatoare cu ... (vezi toată discuția)
Repaus minim dupa tura de 12 ore noaptea Iryna28 Iryna28 Buna ziua, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Daca un angajat lucreaza in ture de 12 ore (7:00-19:00 si 19:00-7:00) si dupa tura de zi (7:00-19:00) ... (vezi toată discuția)
Munca in ture departament paza dragonu89 dragonu89 Buna ziua,as dori sa stiu,daca potrivit codului muncii ,si aici ma refer in domeniul de paza,la o tura de 8 ore intre 22:00/06:00 nu ar fi normal sa am 24 de ... (vezi toată discuția)