avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestare

Buna ziua concubinul meu ia sa dat condamnare de 5 ani 8 luni el având o coada d 444zile pt proxemetism are 5 ani si 8 luni,este pe control judiciar ,pe dată de 25 noiembrie 2019 are apelul a făcut recurs nu stiu daca i la acceptat ,cat ar mai dura pana la arestare având prima instanță d apel p 25 noiembrie,el vroia sa se interneze in spital sa nu se duca p dată d 25 la instanța având la Curtea de Apel Ploiești, multumesc o zi buna
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2019
Roza3, utilizator

Alte discuții în legătură

Arestare apel Roza3 Roza3 Buna seara concubinul meu are o condamnare de 5 ani si 8 luni are coada 444zile pe dată de 25 are apelul din cate stiu ia respins apelul,daca merge si se ... (vezi toată discuția)
Arestare Roza3 Roza3 Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta azi am nevoie urgent d un raspuns ,concubinul meu ia dat condamnare de 5 ani si 8 luni mai are coada 444zile ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)