Buna seara concubinul meu are o condamnare de 5 ani si 8 luni are coada 444zile pe dată de 25 are apelul din cate stiu ia respins apelul,daca merge si se intereseaza in spital i se poate amână apelul sau la cat timp lar aresta,
El vrea sâmbătă sa se interneze ,cum mai anunță instanță daca el pe data de 25 noiembrie are instanta ,el vrea sa nu se prezinte si sa anunte sectia d poliția unde semnează pt control judiciar ,are avocat din oficiu si nu are numărul avocatului,multumesc mult
Arestare
Roza3
Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta azi am nevoie urgent d un raspuns ,concubinul meu ia dat condamnare de 5 ani si 8 luni mai are coada 444zile ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Arestare
Roza3
Buna ziua concubinul meu ia sa dat condamnare de 5 ani 8 luni el având o coada d 444zile pt proxemetism are 5 ani si 8 luni,este pe control judiciar ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Apel-amanare
Roza3
Buna ziua concubinul meu azi a avut Apelul i sa amânat pe dată de 16 decembrie, el cerând cu avocatul din oficiu un termen mai lung ,decât cel pe 16 ... (vezi toată discuția)