avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestare apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestare apel

Buna seara concubinul meu are o condamnare de 5 ani si 8 luni are coada 444zile pe dată de 25 are apelul din cate stiu ia respins apelul,daca merge si se intereseaza in spital i se poate amână apelul sau la cat timp lar aresta,
Cel mai recent răspuns: Roza3 , utilizator 21:09, 20 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
El vrea sâmbătă sa se interneze ,cum mai anunță instanță daca el pe data de 25 noiembrie are instanta ,el vrea sa nu se prezinte si sa anunte sectia d poliția unde semnează pt control judiciar ,are avocat din oficiu si nu are numărul avocatului,multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare Roza3 Roza3 Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta azi am nevoie urgent d un raspuns ,concubinul meu ia dat condamnare de 5 ani si 8 luni mai are coada 444zile ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Arestare Roza3 Roza3 Buna ziua concubinul meu ia sa dat condamnare de 5 ani 8 luni el având o coada d 444zile pt proxemetism are 5 ani si 8 luni,este pe control judiciar ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Apel-amanare Roza3 Roza3 Buna ziua concubinul meu azi a avut Apelul i sa amânat pe dată de 16 decembrie, el cerând cu avocatul din oficiu un termen mai lung ,decât cel pe 16 ... (vezi toată discuția)