avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel-amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel-amanare

Buna ziua concubinul meu azi a avut Apelul i sa amânat pe dată de 16 decembrie, el cerând cu avocatul din oficiu un termen mai lung ,decât cel pe 16 decembrie, azi fiind primul termen la Apel luna viitoare il poate aresta,ca din ce a inteles Apelul are doar 2 termene ,lui i sa prelungit controlul judiciar d p dată d 14 noiembrie încă 60 zile,multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Roza3 , utilizator 21:00, 25 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles ,multumesc din suflet, asta înseamnă că pe 16 decembrie cand va avea urmatorul termen il poate aresta ,sau sa i se emite mandatul de arestare, el a pus la dosar azi actele medicale Dar nu ia spus nimic ,nimeni doar ca urmatorul termen este pe 16 decembrie la ora 13.
~ Conținut șters la cerere ~
Azi avocatul din oficiu ia spus că se amână,la întrebat dacă isi schimba declarația si el a spus că nu a solicitat un termen in ianuarie si i la refuzat ,spunând că pe dată d 16 decembrie si sa vina cu avocat,deși el avea avocat din oficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare Roza3 Roza3 Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta azi am nevoie urgent d un raspuns ,concubinul meu ia dat condamnare de 5 ani si 8 luni mai are coada 444zile ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Arestare apel Roza3 Roza3 Buna seara concubinul meu are o condamnare de 5 ani si 8 luni are coada 444zile pe dată de 25 are apelul din cate stiu ia respins apelul,daca merge si se ... (vezi toată discuția)
Abuz sau ce? floricati floricati sotul meu se afla la al doilea mandat de 30 zile iar azi am aflat ca de fapt s-a judecat recursu pt cel deal doilea mandat.Avem avocat platit care are o cerere ... (vezi toată discuția)