sotul meu se afla la al doilea mandat de 30 zile iar azi am aflat ca de fapt s-a judecat recursu pt cel deal doilea mandat.Avem avocat platit care are o cerere atasata la dosar in care specifica sa fie anuntat din timp pt a se putea deplasa in timp util si cu toate acestea am avut surpriza sa aflu azi ca sotul meu a fost in instanta cu un avocat din oficiu pt ca d judecator a precizat ca avocatul apararii nu se poate deplasa ceea ce nu este adevarat ca pe dansa nu a instiintat-o nimeni.Ce putem face in continuare
In principu,de la termenul anterior,avocatul dvs.ales avea cunostinta de data la care expira mandatul de arestare al sotului dvs si trebuia sa se intereseze.
Instanta,daca avocatul ales,nu s-a prezentat la termen,nu avea cum sa amane solutionarea cauzei in alta zi pentru ca mandatul de arestare probabil expira,astfel ca a dispus participarea unui avocat din oficiu.
Nu stiu ce inseamna sa fie anuntat din timp,cand el trebuia sa cunoasca data expirrarii mandatului.
mandatul sotului meu expira azi iar recursul a fost ieri.Fondul a fost vineri la braila si judecatorul nu a spus cand o sa fie recursul
imi cer scuze ca nu m-am facut inteleasa
sotul meu a fost mintit in instanta spunandui-se ca av apararii nu se poate deplasa ceea ce nu este adevarat.El a crezut judecatorul