avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare proaspat absolvent 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare proaspat absolvent 2019

Buna. A intampinat cineva o situatie similara? Am angajat un proaspat absolvent 2019 la indicatiile celor de la HR pe functia Asistent Manager - in domeniul IT si comert accesorii IT. Angajatul are adeverinta de absolvire la Facultatea de Agricultura - domeniul Ingineria produselor alimentare - initial voiam sa punem o functie de CONTROL CALITATE. Cei de la HR au zis ca nu se incadreaza pentru aceasta subventie pe nici o functie deoarece nu a absolvit pe domeniul firmei....
1. Asadar, pentru a beneficia de a aceasta subventie este necesar ca angajatul respectiv sa fi terminat studiile in domeniul firmei si sa aiba o functie aferenta acesteia sau nu conteaza?
2. In ideea in care nu este ok functia ASISTENT MANAGER si ii schimbam functia conform domeniului de studii, mai beneficiem de subventie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 19 Noiembrie 2019
Cei de la HR v-au dat si baza legala a sustinerii lor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)