avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... carte de identitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

carte de identitate

Buna seara! In decembrie implinesc 18 ani, iar cartea de identitate imi expira cand fac 19 ani, mai exact 17.12.2020. Sunt nevoita sa il schimb acum sau astept sa expire?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:31, 19 Noiembrie 2019
Puteti solicita schimbarea actului de identitate inainte cu 180 de zile de data expirarii. De asemenea puteti schimba buletinul in caz de pierdere, distrugere, deteriorare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate CYBORG CYBORG Buna ziua! 1.In acest an -2014- implinesc 60 de ani.Totodata in aprilie 2014 imi expira cartea de identitate.Trebuie sa merg la politie sa-l schimb? 2.Mama ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat stirbu67 stirbu67 Biroul de evidenta are obligatia legala de a verifica valabilitatea buletinelor? Daca da, care este santiunea in cazul nerespectarii acestei obligatii (vezi toată discuția)