avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Operatii Estetice efectutate fara semnarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Operatii Estetice efectutate fara semnarea contractului de confidentialitate

Buna seara. Am avut 2 operatii estetice in luna septembrie a acestui an la București. Printre hartiile care trebuiau semnate, era si un contract de confidentialitate, in care era specificat ca daca dupa operatiile estetice nu sunt multumit de rezultat, nu pot vorbi clinica sau doctorul de rau prin intermediul media, deoarece risc sa platesc despagubiri intre 20.000 € si 50.000 €. Eu nu am semnat deoarece la sfarsitul acestui contract specifica ca pot muri in urma interventiei, si doream lamuriri suplimentare de la doctor, care s-a grabit si a operat fara sa semnez, nici eu nici o ruda de a mea. Acuma operatiile sunt un esec. Ce pot face? Va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:26, 23 Noiembrie 2019
adica nu ati semnat nimic
Buna dimineata. Am semnat ceva legat de GDPR, cum vor fi procesate datele noastre personable. Si am mai semnat ceva legat de anestezie. Atat.

Adrian Dimitriu a scris:

adica nu ati semnat nimic

cum ziceam. nu exista nimic asumat in scris. nici de dvs, nici de cabinet.
nu stiu ce inseamna un esec in acest domeniu (raportul asteptari/ realitate), insa cred ca ar fi util sa consultati un avocat si un alt cabinet, de preferinta, mai recunoscut decat primul, de unde sa obtineti eventual o evaluare scrisa.
depinde si unde vreti sa ajungeti cu acest demers, precum si de gradul de realism al acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rinoplastie nereusita, malpraxis Dyana909 Dyana909 Buna ziua, in urma cu 45 de zile am facut o rinoplastie. Doctorul m-a cusut prost, am o nara mai sus, una mai jos si cusatura de la baza nasului e stramba. ... (vezi toată discuția)
Medic de familie refuza eliberarea unei copii dupa fisa medicala - probleme cu societatea de asigurare georgianaluca georgianaluca Buna ziua,am nevoie de ajutorul unor persoane care cunosc exact detaliile in ceea ce priveste speta urmatoare. Operatie suportata de persoana X,aceasta ... (vezi toată discuția)
Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte MadalinTulcea MadalinTulcea Buna ziua am si eu o intrebare am fost la un medic dentist din tulcea pentru o extractie dentara mai precis dintele 1.7 si in timpul interventiei doamna doctor ... (vezi toată discuția)