avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport Acte Germane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport Acte Germane

Buna ziua, O scurta intrebare am . Dupa obtinerea Cetateniei Germane si primirea Paspaortului German si Carti de Identitate ( Mentiunea cetatean German,) ( La fel si numele schimbat dupa Sotul cetatean Neamt ): mai este nevoie sa anunt autoritatile Romane de aceasta schimbare? au trecut totusi cativa ani si Cartea de Identitate Romaneasca a expirat momentan Calatoresc cu actele Germane,. Multumesc pentru un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ortesia2020 , utilizator 12:33, 21 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru Raspuns Domnule Avocat Alex., Totusi Domiciliul stabil este in Germania la ce imi este de folos o alta catre de identitate din Romania vin doar in vacanta cateva zile,si transcrierea certificatului de casatorie in Ro? la fel ce rol are? doua certificate de casatorie unul Nemtesc unul Romanesc la urma urmei tot statul German decide toate procedurile ma refer la un eventual Divort, .Punctez .. ..Domiciliul stabil ,loc de munca stabil nelimitat, ca cetatean German platesc toate taxele la zi etc,.... Idee e daca nu deranjez autoritatile cu actele mele actuale atunci e ok pot veni linisitita in Romania cateva zile pe an. in vacanta
Aveti dreptate asa este Domnule Avocat Alex , in viitorul apropiat o sa incerc sa-mi fac timp sa fac o vizita Ambasadei Romane sa clarific cu documentele mele sper sa-mi ofere vreun Act Romanesc cu Resedinta in Romania deoarece cred ca Domiciliul stabil este aici unde locuiesc. Multumesc forte mult pentru raspunsurile acordate si sfaturile Dv sunt bine primite deoarce prin Cetatenire eu nu am renuntat la cetatenia Romana si cine stie ce vremuri or mai veni . O zi frumoasa va doresc.

Alte discuții în legătură

Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. ... DianaG123 DianaG123 Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. In Germania am primit acte de identitate nemtesti si cetatenia germana, dupa parinti. Dar ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)