avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport Acte Germane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport Acte Germane

Buna ziua, O scurta intrebare am . Dupa obtinerea Cetateniei Germane si primirea Paspaortului German si Carti de Identitate ( Mentiunea cetatean German,) ( La fel si numele schimbat dupa Sotul cetatean Neamt ): mai este nevoie sa anunt autoritatile Romane de aceasta schimbare? au trecut totusi cativa ani si Cartea de Identitate Romaneasca a expirat momentan Calatoresc cu actele Germane,. Multumesc pentru un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ortesia2020 , utilizator 12:33, 21 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc din suflet pentru Link foarte informativ si de ajutor.Mi de multumiri Domnule Avocat Alex; ,Conteaza mult cand primesti ajutor de la persoane competente cum sunteti Dumneavoastra , Adevarul este ca nici nu am dat importanta mare actelor mele dar au o valoare tinand cont ca sunt Roman totusi ar fi pacat sa-mi pierd statutul acesta.. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. ... DianaG123 DianaG123 Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. In Germania am primit acte de identitate nemtesti si cetatenia germana, dupa parinti. Dar ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)