avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut in bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut in bani

Am imprumutat o prietena cu bani acum doi ani si nici pana azi nu am mai putut recupera imprumutul.Ce ma sfatuiti sa fac in mod legal pentru recuperarea imprumutului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gheocont , utilizator 17:10, 20 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

o prietenă m-a rugat să o împrumut cu o sumă mare de bani (40.000 euro) pentru o perioadă de timp. vreau să o ajut, dar în același timp vreau și să mă protejez. ce acte trebuie să fac? adi_0264 adi_0264 Buna ziua, o prietena m-a rugat sa o împrumut cu o suma mare de bani (40.000 euro) pentru o perioada de timp, Vreau sa o ajut , dar in același timp vreau și ... (vezi toată discuția)
Bani dati imprumut,am chitanta de la western union ionut_sarpe1989 ionut_sarpe1989 Buna ziua pe data de 21.02.2012 am dat imprumut suma de 180 euro la un prieten,mentionez ca am chitanta de la Western Union precum si Copia dupa formularul de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune ion_cristian73 ion_cristian73 buna ziua, am cunoscut un baiat 26 ani acum 2 ani, prin niste cunostinte comune. El tot se lauda cu afacerile lui, activele lui si ale familiei, terenuri ... (vezi toată discuția)