avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Articol vechi din lege
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Articol vechi din lege

Vreau sa demonstrez ca fostul sot avea un comportament deviant inca de cand lucra in armata . Ce contine pct a alin 3 pentru "desfacut contract de munca conform pct A alin. 3 din anexa 1 al O.G. 39/1990"
Stiu ca in conformitate cu acest articol nu mai are voie sa lucreze niciodata in armata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 21 Noiembrie 2019
In 1990 nu exista OG .... repostati textul de lege corect.
Am scris exact din cartea de munca a fostului sot.
o fi lege dar e trecut de MAPN -U.M. si chiar are in alta casuta la majorat salariul HG 219 si 309/1991
Legea nr. 39/1990 privind înființarea, organizarea și funcționarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării .... ??!!

Hotărârea nr. 39/1990 privind numirea unui adjunct al ministrului culturii ..... ??!!
Exact asa angajat ca militar pe baza de contract OG39/1990
Este un Ordin al ministrului apararii nationale privind angajarea militarilor pe baza de contract, precum si drepturile si indatoririle acestora nr. 39/1990 .... :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta m.ap.n. CosminManole CosminManole Buna ziua! Am si eu o intrebare. Lucrez in M.A.P.N. si locuiesc cu , chirie care se deconteaza. In acest caz pot beneficia si de decont de transport? (vezi toată discuția)
Drepturi pentru persoanele persecutate politic in regimul comunist paun anton paun anton va salut va rog un raspuns in urmatoarea problema: tatal meu are o pensie de 58 lei in urma depunerii dosarului pentru persoanele persecutate politic in ... (vezi toată discuția)
Vechime mapn FLO1314 FLO1314 Am activat ca MABC(militar angajat pe baza de contract) in MApN in perioada 1992-2002.In 2002s-a desfiintat unitatea .Aceasta perioada poate fi considerata ... (vezi toată discuția)