avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locul de munca

Buna ziua, as dori sa stiu, sunt angajat la o firma privata si firma unde lucrez oferă premii de sarbatori angajaților odată la sfârșit de an. Angajații dacă depășesc max 5 zile de concediu medical pierd o parte din premiul de iarna, iar daca depășesc 15 zile de concediu medical se Pierde tot premiul. Nu am nici-o privința cu concediile fără plata. Ii posibil sa pierzi premiul de Craciun daca depășești nr de zile de concediul medical?
Va multumesc pentru raspuns.
O zi placuta
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 21 Noiembrie 2019
Este posibil, insa trebuie sa verifcati in procedura de acordare a premiilor cum se acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prema Viorel Badea Viorel Badea Buna ziua, Numele meu este B.V. si lucrez la SC Adient Romania.In Contractul Colectiv de Munca este prevazuta acordarea unei preme (al 13 -lea salariu) in 3 ... (vezi toată discuția)
Premii de 8 martie puicuta puicuta Daca se dau premii cu ocazia zilei de 8 martie, se includ in salarul lunii martie si se calculeaza toate contributiile ca si la salarii (impozit, sanatate, ... (vezi toată discuția)
Prime din fondul de salarii delia25 delia25 Buna ziua! Cu ocazia anumitor zile (Paste, Craciun, 1 Iunie, etc) se pot acorda premii in natura - bani din 2% din Fondul de Salarii. Nu mai stiu care este ... (vezi toată discuția)