Am nevoie de o indrumare: am fost 3 ani relatie cu tatal copilului meu dar necasatoriti. A devenit foarte agresiv si odata am fugit eu cu fetita.I-am mai acordat o sansa dar situatia sa repetat si nu mai ma lasat sa iau fetita de 1 an si 5 luni! Eu am facut o depresie dar sunt foarte bine si sunt la parinti.Nu mi-am abandonat copilul si vreau sa merg in instanta!
Este proba captura foto de pe telefon lui ce am facut cum il sunau femei si prostituate la 1 noaptea?
Vreau sa probez ca din aceasta cauza am facut depresia.Eu m-am ocupat de fetita mea un an si jumate si nu vrea sa mi o dea! Este la mama lui de 70 de ani.Eu am dovezi ca m-am ocupat de fetita mea! Daca in instanta se admit probe de pe telefon! Aceasta era intrebarea!
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs trebuie sa probati ca v-ati ingrijit de copil si ca aveti consitii si sunteti capabila sa o ingrijiti in continuare. Probati ca el nu o ingrijeste, ca fetita e lasata cu bunica.. etc.
Probe pot fi si martori.
Nu va indreptati catre alte probe care si daca ar fi admise, nu dovedesc nimic.
Acționați-l cât mai repede în instanță, clar aveți șanse!
În paralel, solicitați pe cale de ordonanță președințială stabilirea domiciliului copilului la dvs!
Acea probă ar fi avut relevanță doar dacă erați căsătoriți și ați fi solicitat desfacerea căsătoriei din culpa lui exclusivă!
Am mers la Politie si mi sa comunicat ca nu ma poate baga la abandon de copil pentru ca eu imi vreau fetita dar nu mi-o da el! El incearca santaj emotional! Eu am vrut sa imi iau fetita dar nu mi-a dat-o!
Abandon
Izabella alexandra
Fosta concubina a plecat cu fetita noastra fara sa stiu. M-a abandonat complet. Ce pot face? Ea acum vrea sa ma dea in judecata pt pensie alimentara. Eu ... (vezi toată discuția)