avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer la cerere.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer la cerere.

Buna ziua,
Am depus acum 4 zile o cerere prin care solicit transferul meu de la DGASPC Tulcea către DGASPC Constanța având motivul schimbarea domiciliului. Din auzite mi s-a spus ca pe aceeași funcție se cere in acest judet sa am neapărat facultatea de asistenta sociala ori la Tulcea m-am angajat cu diploma de licenta la drept având ca optiune 3 criterii de diplome de licenta: psihologie, drept si asistenta socială . Intrebarea mea este daca acest criteriu poate fi un impediment în transfer odată ce am fost angajată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 21 Noiembrie 2019
Poate fi ...ati intrebat la Constanța care sunt conditiile pentru transfer?
Nu am întrebat gandindu-ma ca odata ce am fost angajată nu ar fi probleme. Si daca ar fi un impediment ce as putea face mai departe ca sa gasesc totusi un post? Momentan ma aflu in Ccc iar in mai face copilul 2 ani si as fi dorit sa ma întorc mai devreme la munca.
Pana la revenire, întrebați mai bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Oana1971 Oana1971 Buna ziua Sunt asistent social principal de 23 de ani si 7 luni, am o diploma de absolvire de Scoala Postliceala Sanitara cu specializarea Medicina-sociala ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplomei de asistent social principal Oana1971 Oana1971 Buna ziua Numele meu este Ioana Constantinescu, lucrez in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Sunt asistent social principal de 23 de ani (si 10 ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)