avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare.

Lucrez in 2 locuri de munca cu contract legal, am dreptul sa primesc vaucere de vacanta din ambele locuri tinind cont ca platesc tacse complecte in ambele locuri de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 22 Noiembrie 2019
Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?
Lucrez in ambele locuri în sectorul bugetari.

Cornel Vasile a scris:

Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?

În cazul cumulului de funcții, voucherele de vacanță vor fi acordate de către angajatorii unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii, sau, după caz, de fiecare angajator proporțional cu timpul lucrat, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Imi puteti spune daca unui angajat in sectorul bugetar cu 2 locuri de munca in institutii diferite (ale statului) poate primi cate un voucher de ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta Sisi03 Sisi03 1) Daca o persoana din 2016 este in concediu medical. Premeste voucherele? 2) O persoana s a intors in aprilie 2018 din concediu medical, cat si cum ... (vezi toată discuția)