avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere moștenire instanță
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere moștenire instanță

Dezbaterea a ajuns la final, ni s-a aprobat tranzactia (definitivă).
Ce urmează după decizia finală?
Cel mai recent răspuns: viorel77 , utilizator 10:16, 9 Martie 2020
Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți...

Nu înțeleg întrebarea.

Dacă instanța a consfințit tranzacția voastră, presupun că sunteți mulțumiți de ceea ce chiar dvs. (părțile) ați hotărât.

Dacă nu ați făcut și partajul, atunci acesta ar putea să urmeze... (nu ne-ați dat detalii și nici nu putem să ghicim la ce v-ați gândit atunci când ați adresat întrebarea).
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2019
romascanu, moderator
Stimate domn,

Instanta de judecata ia act de invoiala partilor, pronuntand o hotarare de expedient, in acest sens.

Continutul tranzactiei va fi mentionat in hotarare judecatoreasca.

Urmeaza sa intabulati dreptul de proprietate, in baza hotararii judecatoresti.

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor prin instanta viorel77 viorel77 In instanta noi, mostenitorii, am impartit bunurile. Instanta ne-a aprobat. Urmeaza sa scoatem certificatul de mostenitor in instanta, cu cadastrarea si ... (vezi toată discuția)
Mostenire - impartire viorel77 viorel77 Fiindca nu ne-am impacat la notariat, am ajuns in instanta. Eu sunt reclamantul. In final, parata va depune cerere in instanta ca este de acord cu impartirea ... (vezi toată discuția)
Revizuirea partajului in instanta fabridiana fabridiana In urma divortului parintilor mei,in 1985,in 1986 mama mea l-a dat in judecata ptr partaj.Hotararea de partaj este urmatoarea:exact ce scrie \"Pe rol ... (vezi toată discuția)