avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

V-as ruga sa-mi raspundeti si in cazul femeilor, practic ma interesa pentru sotie...
( grupa a II a de munca, inainte de 2001, 13 ani si 4 luni,cu cati ani se pensioneaza mai devreme?)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aramisan2004@yahoo.com , utilizator 07:58, 22 Noiembrie 2019
13 4 4
Deci, reducerea este de 4 ani si 4 luni.
Doar stagiul aferent(perioada suplimentara0 diferera. intre grupa II si conditii deosebite.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii aramisan2004@yahoo.com aramisan2004@yahoo.com Buna ziua, Spuneti-mi va rog cu cati ani pot iesi mai devreme la pensie, fara penalizare, in conditiile in care am lucrat in grupa a II a de ... (vezi toată discuția)
Stagiu minim de cotizare! bună seara, am lucrat efectiv 12 ani și 6 luni, din care 3ani ... Tatiana1313 Tatiana1313 Bună seara, Am lucrat efectiv 12 ani și 6 luni, din care 3ani și 4 luni în grupa 1 de munca, iar restul în condiții grele de muncă și condiții ... (vezi toată discuția)
Pentru grupa a ii se acordă vechime suplimentară conform l. 3/1977? cernatlarisa cernatlarisa Pentru 4 ani, 3 luni, 18 zile de grupa a II cât se acordă vechime suplimentară? Multumesc! (vezi toată discuția)