avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Este legal ca un angajat detasat la o sucursala a unei autoritati publice ce isi desfasoara activitatea in locatia x , imputernicit de curand sa preia atributiile directorului adjunct al carui post este in locatia z, sa-si desfasoare activitatea in continuare in locatia x si pe baza de delegatie sa se deplaseze in locatia z atunci cand sunt de rezolvat probleme ce tin de atributiile directorului adjunct?
Cel mai recent răspuns: paulette , utilizator 11:24, 22 Noiembrie 2019
Detașarea este pe funcția de conducere?
detasarea este pe functie de executie, imputernicirea este pe functie de conducere
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
paulette, utilizator
Imputernicirea cine a emis-o , institutia unde este detasat sau cea de la care s-a detasat ?
Este emisa de institutia unde este detasat.

Cornel Vasile a scris:

Imputernicirea cine a emis-o , institutia unde este detasat sau cea de la care s-a detasat ?

Este emisa de institutia unde este detasat. Ar trebui sa-i achitam si cei 230lei/zi alocati pentru cazare si cheltuielile de transport daca el vine din locatia x, cu toate ca ar trebui sa fie zilnic pentru semnarea condicii in locatia Z?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)
Diurna srl 2010 cristian_barna cristian_barna Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)