Buna ziua,am venit cu o intrebare legata de recuperatori si daca este sau nu legal ceea ce fac.
In urma cu 12 ani am facut mai multe credite din motive și de nevoi personale,majoritatea platite,dar a ramas unul in valoare (la acea dată) de 800 ron iar cu cheltuielile de judecata am ajuns pe la 1200ron.
Dupa 12 ani mi-a venit prin posta la domiciliul mamei mele unde am si eu facut buletinu tot la acelasi domiciliu,un plic in care stipuleaza ca mi se va pune sechestru pe bunuri.
Intrebare,nu se prescrie acea datorie după atatia ani de zile? Cat de reala este acea hartie venita de la tribunal?
Ce se poate intampla in aceste conditii dupa atatia ani? Ce am eu de facut in acest caz?
Vorbim de o datorie veche de 12 ani,in care nu am avut posibilitatea sa o mai achit atunci la acea vreme.
Va multumesc pentru timpul acordat cat si pentru raspunsuri sunt curios ce as putea sa fac mai departe.
Buna seara,
Luati legatura URGENT cu un avocat.
In mod sigur este vorba despre un abuz al unui recuperator.
Discutati URGENT cu un avocat pentru ca termenele de contestare sunt ffff scurte.
Se prescrie la 3 ani de la ultima plata voluntara si asa cum vi s-a spus deja, daca nu depuneti contestatie in 15 zile de la primirea respectivei, aveti sanse sa ramaneti fara bunuri. Consultati un avocat sau cum considerati. Dar aveti sanse de castig.