avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale posibilitate autorizare unitate cazare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

posibilitate autorizare unitate cazare

Buna ziua, numele meu este ionela pirlan, va rog, daca este posibil sa ma ajutati cu urmatoarea problema: impreuna cu sotul avem o proprietate listata pe booking.com si airbnb.com, numele proprietatii este "Rustic House", este situata in Turnu Magurele, Teleorman. Este casa noastra, personala, fiind totusi o casa prea mare pentru 2 persoane am listat 3 camere de inchiriat pe site-urile mai sus mentionate. Am depus la ANAF declaratia unica pentru ca obtinem venituri din inchiriere in regim hotelier. As dori totusi sa pot emite facturi fiscale pentru oaspetii nostrii. Nu pot deveni pensiune pentru ca avem doar 3 camere -sau nu stiu eu cum trebuie procedat. Nu imi pot infiinta PFA sau II pentru ca nu avem nici unul din noi calificare de receptioner, camerista sau tehnician industria hoteliera. Am inteles totusi ca exista un ordin de ministru din vremea doamnei Elena Udrea prin care se poate atribui de catre ANAF un cod unic de inregistrare provozoriu - nu stiu daca m-am exprimat corect. Am intrebat aici in judet si nu a reusit sa ma ajute nimeni cu aceasta speta. Poate totusi ma puteti ajuta dumneavoastra. Va multumesc anticipat pentru atentia acordata si va doresc toate cele bune.

Alte discuții în legătură

Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)
Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)
Închiriere regim hotelier: ce poate face proprietarul deranjat? orbitor orbitor Bună tuturor, Am citit și răscitit toate răspunsurile care au fost date la o întrebare pe care o am și eu: Este necesar acordul proprietarilor direct ... (vezi toată discuția)