eu l-am angajat sa reprezinte in acest dosar . dar ce spuneti dvs nici nu am stiut si nici nu mi-a spus . eu i-am spus ca nu vreau sa pierd permisul ca imi pierd si serviciul . a spus sa nu imi fac probleme ca torul se rezolva.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Angajarea de avocat presupune si o discutie anterioara despre cat va costa fiecare serviciu avocatial in parte.
Ati platit avocatul sa se ocupe special si sa faca absolut tot ce poate ca sa scapati de cazier sau ati platit urmarirea penala pe sablonul uzual adica avocatul sa vina doar la audieri?
Participarile la audieri constiuie sablonul pentru care oamenii angajeaza avocat si au un cost uzual, redus, in timp ce lupta cu scaparea clientului ca si cum ar fi nevinovat constituie o exceptie care costa mult mai mult decat sablonul tip practicat de regula in relatia client avocat.
Mai sunt si avocati care nu prea stiu cum sa scape oamenii fiind si acesta un alt aspect, avocati din civil care au migrat spre penal, fara a fi pregatiti suficient pentru ca nu au vrut sa se pregateasca la momentul necesar, asa cum discutiile pe aceasta tema poate dura cateva ore pentru a se acoperi toate categoriile posibile pe avocati si stilul de aparare.
Multi cred ca dreptul este simplu dar este extrem de sofisticat daca ai timp sa il cunosti in cele mai adanci taine.