avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere stupefiante
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere stupefiante

Buna seara. Am fost prins cu 3 pastile de ecstazy la mn de catre jandarmi. Am declarat ce respectivele pastile sunt pentru consumul propriu si am fost cooperant.Jandarmii mi-au cerut sa las un numar de telefon prin care o sa fiu contactat in urmatoarele 6 luni.Am fost prins in bucuresti eu avand domicilil in botosani. Jandarmii m-au asigurat ca totul se lasa cu o amenda administrativa.
Intrebarile mele sunt:voi primi citatii sau chestii de genu daca am lasat nr de telefon (jandarmii mi-au spus sa las nr ca sa nu primesc citatii)? care sunt consecintele si ce ar trebui sa fac??
Cel mai recent răspuns: PopescuAlexandru89 , utilizator 12:51, 12 Noiembrie 2014
Buna ziua!

Cu siguranta veti fi citat daca veti fi chemat la Politie/Parchet.
Va recomand sa va angajati un avocat.

Cu stima.
Multumesc mult pentru sfat.
As vrea totusi sa stiu daca se lasa cu dosar penal , avand in vedere ca e prima infactiune si ca am fost cooperant , si as mai vrea sa stiu daca am sa fiu chemat mai intai la botosani sau la bucuresti, avand in vedere ca am fost prins in bucuresti,Multumesc!
Veti avea dosar penal.
Procurorul o sa vrea sa afle de unde le-ati cumparat.
O sa aveti o zi foarte grea la audiere si daca mergeti cu avocat.
Fara avocat se poate intampla sa mai va scape cineva cate o palma.
Dar nu procurorul...
Pfff . Fix ceea ce nu imi doream . Prima audiere v-a avea loc in bucuresti sau in botosani, asta ma intereseaza... Multumesc
La Bucuresti va avea loc audierea.
DIICOT-ul va va audia.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Cosum propriu de marijuana Anonimul 100000 Anonimul 100000 Buna ziua!acum 1 an și jumătate am fost prins cu o țigareta de cannabis in posesie și am fost dus la.sectie unde am.dat declarați,mi au fost luate ... (vezi toată discuția)
Posesie cannabis adrian2223 adrian2223 Am fost prins de catre jandarmi cu cannabis (sub 1 gram). Am dat declaratii , mi s-au facut poze si mi-au dat drumul. Un jandarm mi-a spus ca nu e cazul nici ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă ești prins cu o cantitate nesemnificativă de droguri de mare risc? ContSters483221 ContSters483221 Un prieten a fost prins zilele astea de niste jandarmi cu un sfert de pastila ce se incadreaza la categoria drogurilor de mare risc. El a fost dus la sectie ... (vezi toată discuția)