avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cosum propriu de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cosum propriu de marijuana

Buna ziua!acum 1 an și jumătate am fost prins cu o țigareta de cannabis in posesie și am fost dus la.sectie unde am.dat declarați,mi au fost luate amprente și domnii jandarmi mi au spus că voi fi sunat de către cei de la DIICOT,iar ieri am.fost chemat la audiere unde am.vb cu un domn procuror care mi a spus că cantitatea a fost foarte mică și nu este grav dar o sa primesc soluția acasă și o sa fiu sunat de catre niste domni care ma vor evalua psihologic.Credeti că este vreo șansă să scap cu cazierul curat?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Anonimul 100000, utilizator
Daca cantitatea este foarte mica aveti sanse sa scăpați cu cazierul curat si eu zic ca asa va fi daca v-a spus si procurorul.
O sa fiti însă chemat si de instanța acela fiind ultimul moment.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc mult pentru informații,domnule avocat!
Probabil o sa dispună o solutie de renuntare la urmarire penala, posibil sa va oblige la prestarea unei munci neremunerate in folosul comunității. Ordonanta se trimite spre confirmare instantei, veti fi citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie cannabis adrian2223 adrian2223 Am fost prins de catre jandarmi cu cannabis (sub 1 gram). Am dat declaratii , mi s-au facut poze si mi-au dat drumul. Un jandarm mi-a spus ca nu e cazul nici ... (vezi toată discuția)
Detinere stupefiante PopescuAlexandru89 PopescuAlexandru89 Buna seara. Am fost prins cu 3 pastile de ecstazy la mn de catre jandarmi. Am declarat ce respectivele pastile sunt pentru consumul propriu si am fost ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu un grinder care conținea aproximativ 0.2 grame de marijuana Utilizator 2212 Utilizator 2212 Am fost prins de jandarmi. Aveam în buzunar acest grinder în care era foarte putina cantitate. Mi au scris declarația. Le am spus ca am fost abordat pe ... (vezi toată discuția)