avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie Cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie Cannabis

Am fost prins de catre jandarmi cu cannabis (sub 1 gram). Am dat declaratii , mi s-au facut poze si mi-au dat drumul. Un jandarm mi-a spus ca nu e cazul nici de amenda si nici de patarea cazierului...Urmeaza sa fiu chemat pentru alte declaratii. Sunt la prima abatere...Care credeti ca ar fi cel mai rau lucru care se poate intampla? Sa apelez la un avocat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:40, 20 Martie 2017
E o mare minciuna ce au zis acei jandarmi.Acelasi lucru am patit si eu si o sa trebuiasca sa mergi la centru DIICOT din orasul tau pentru a te vedea cu procurorul si ulterior vei ajunge in instanta.
Cel mai probabil o sa primesti amenda penala.
Se poate scăpa de cazier și de condamnare.
Depinde însă care este încadrarea juridica a faptei.
Este bine sa mergeți însoțit de avocat la DIICOT când veți fi chemat la audiere ca sa fiți aparat corespunzător.
Dacă dați declarații aiurea puteți avea probleme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)
Cosum propriu de marijuana Anonimul 100000 Anonimul 100000 Buna ziua!acum 1 an și jumătate am fost prins cu o țigareta de cannabis in posesie și am fost dus la.sectie unde am.dat declarați,mi au fost luate ... (vezi toată discuția)
Detinere stupefiante PopescuAlexandru89 PopescuAlexandru89 Buna seara. Am fost prins cu 3 pastile de ecstazy la mn de catre jandarmi. Am declarat ce respectivele pastile sunt pentru consumul propriu si am fost ... (vezi toată discuția)