avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere stupefiante
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere stupefiante

Buna seara. Am fost prins cu 3 pastile de ecstazy la mn de catre jandarmi. Am declarat ce respectivele pastile sunt pentru consumul propriu si am fost cooperant.Jandarmii mi-au cerut sa las un numar de telefon prin care o sa fiu contactat in urmatoarele 6 luni.Am fost prins in bucuresti eu avand domicilil in botosani. Jandarmii m-au asigurat ca totul se lasa cu o amenda administrativa.
Intrebarile mele sunt:voi primi citatii sau chestii de genu daca am lasat nr de telefon (jandarmii mi-au spus sa las nr ca sa nu primesc citatii)? care sunt consecintele si ce ar trebui sa fac??
Cel mai recent răspuns: PopescuAlexandru89 , utilizator 12:51, 12 Noiembrie 2014
Multumesc mult pentru informatii si sfaturi
As mai avea o ultima intrebare:cand v-a aparea chestia asta pe cazier??adica dupa cat timp.Precizez ca am nevoie de cazier curat deoarece am initiat un proiect european in care am investit mult timp si bani.Nu exista nicio medota de a scapa de cazier ??Nu exista circumstante atenuante??
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
PopescuAlexandru89, utilizator
Ati avea sanse sa scapati de cazier.
In cazul dvs. nu este strict obligatoriu sa aveti cazier.
Se poate da in cazut meu neinceperea urmaririi penale? pt ca nu am fost instiinata la sectie ca sunt pus sub urmarire iar jandarmii au fost foarte ok spunand ca o sa scap ieftin!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cosum propriu de marijuana Anonimul 100000 Anonimul 100000 Buna ziua!acum 1 an și jumătate am fost prins cu o țigareta de cannabis in posesie și am fost dus la.sectie unde am.dat declarați,mi au fost luate ... (vezi toată discuția)
Posesie cannabis adrian2223 adrian2223 Am fost prins de catre jandarmi cu cannabis (sub 1 gram). Am dat declaratii , mi s-au facut poze si mi-au dat drumul. Un jandarm mi-a spus ca nu e cazul nici ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă ești prins cu o cantitate nesemnificativă de droguri de mare risc? ContSters483221 ContSters483221 Un prieten a fost prins zilele astea de niste jandarmi cu un sfert de pastila ce se incadreaza la categoria drogurilor de mare risc. El a fost dus la sectie ... (vezi toată discuția)