avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare autovehicul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare autovehicul

Buna seara

Socrul meu ar vrea sa isi cumpere o masina. El are acum pensie de boala, gradul 1. Poate achizitiona masina fara probleme ( ex: sa ii ia pensia de boala)? Nu e vorba de o masina scumpa, ci de una de 500euro....

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristinel Horeanu , Consilier juridic 08:35, 22 Noiembrie 2019
Buna ziua, nu îl va afecta in nici un fel achiziția unui autoturism.

elizaelena1994 a scris:

Buna seara

Socrul meu ar vrea sa isi cumpere o masina. El are acum pensie de boala, gradul 1. Poate achizitiona masina fara probleme ( ex: sa ii ia pensia de boala)? Nu e vorba de o masina scumpa, ci de una de 500euro....

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap ElenaTarna ElenaTarna Buna!!! Mama mea este pensionata pe caz de boala... si are pensie de handicapat mai exact pt epilepsie. Ea detine deja in proprietate o masina. intrebarea e: ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, achizitie masina ContSters278981 ContSters278981 Buna seara! Am 26 de ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent,doresc sa fac un credit bancar cu plata dobanzi de catre stat.. am o pensie de ... (vezi toată discuția)
Deducere tva ContSters95887 ContSters95887 Bună ziua! Vă rog să mă lămuriti și pe mine într-o problemă. Aș vrea să-mi achiziționez o mașină second-hand din Germania pe ... (vezi toată discuția)