avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locurile de parcare !
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locurile de parcare !

buna. in blocul unde locuiesc este si o societate comerciala .locuri de parcare , sunt foarte putine , cat este de ,,normal,,ca aceasta firma sa parcheze si sase masini ?aici nu se pot plati parcarile ! multumesc
Cel mai recent răspuns: Groza firuta , utilizator 14:39, 22 Noiembrie 2019
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum d edate relevante
Daca locurile de parcare apartin primariei,acestea ,legal pot fi utilizate numai in baza unui contract de concesiune
Cine detine contract concesiune loc parcare are dreptul legal sa utilizeze respectivul loc
multumesc,sunt locuri de parcare pe marginea drumului , in fata si spatele blocului.nimeni nu detine contract concesiune ;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autobuz parcat vis-a-vis de locuinta gjo gjo Buna ziua! Intampin urmatoarea problema . Recent, cineva isi parcheaza autobuzul vis-a-vis de locuinta mea ( distanta este mai mare de 5 metri , dar sigur ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata balconului meu la larter Roxana311 Roxana311 Buna ziua,ma intampin de fiecare data cu aceeasi probleme ,am un balcon de 10 m si loc de parcare ioc,fiecare are grija sa si parcheze maaina in fata ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)