Buna ziua,ma intampin de fiecare data cu aceeasi probleme ,am un balcon de 10 m si loc de parcare ioc,fiecare are grija sa si parcheze maaina in fata balconului,numai eu nu reusesc.Spuneti mi va rog daca am dreptul la a parca masina mea sub balconul meu,fara a ma mai certa cu vecinii sa imi lase si mie loc de parcare
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Care este statutul terenului pe care sunt parcate vehiculele ?
De regula terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot apartine domeniului public sau au statut privat
Daca terenul apartine domeniului public acesta nu poate fi utilizat fara acordul primariei teritoriale
Daca terenul are statut privat utilizarea acestuia se face cu acordul proprietarului
Daca terenul apartine domeniului public,legal acesta nu poate fi utilizat fara acordul primariei
Atat timp cat primaria nu a aprobat schimbarea destinatiei spatiului,utilizarea terenului drept parcare auto poate fi sanctionata de catre primarie
Incercati sa negociati cu primaria schimbarea destinatiei spatiului cu transformarea in loc de parcare amenajat,care sa fie utilizat de catre cei care intrunesc conditiile legal prevazutemcu achitarea anuala de contract de concesiune