avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare in fata balconului meu la larter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare in fata balconului meu la larter

Buna ziua,ma intampin de fiecare data cu aceeasi probleme ,am un balcon de 10 m si loc de parcare ioc,fiecare are grija sa si parcheze maaina in fata balconului,numai eu nu reusesc.Spuneti mi va rog daca am dreptul la a parca masina mea sub balconul meu,fara a ma mai certa cu vecinii sa imi lase si mie loc de parcare
Cel mai recent răspuns: Roxana311 , utilizator 20:45, 28 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Care este statutul terenului pe care sunt parcate vehiculele ?
De regula terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot apartine domeniului public sau au statut privat
Daca terenul apartine domeniului public acesta nu poate fi utilizat fara acordul primariei teritoriale
Daca terenul are statut privat utilizarea acestuia se face cu acordul proprietarului
Are statut public ,balconul e cu vedere la strada
Daca terenul apartine domeniului public,legal acesta nu poate fi utilizat fara acordul primariei
Atat timp cat primaria nu a aprobat schimbarea destinatiei spatiului,utilizarea terenului drept parcare auto poate fi sanctionata de catre primarie
Incercati sa negociati cu primaria schimbarea destinatiei spatiului cu transformarea in loc de parcare amenajat,care sa fie utilizat de catre cei care intrunesc conditiile legal prevazutemcu achitarea anuala de contract de concesiune
Multumesc ,de la primarie m au trimis la politia locala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile verzi din jurul blocului... dolores48 dolores48 locuiesc intr-un bloc cu spetii verzi destul de mici ca si intindere.....precizez ca au mai fost construite doua garaje pe o latura a blocului (pe spatiul ... (vezi toată discuția)
Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)