avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea punctaj conform legi 221
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea punctaj conform legi 221

Cu o vechime de 24ani si6 luni in grupa 1 respectiv condiții speciale pot beneficia de recalcularea punctului de pensie, sau de aceasta lege beneficiază duar ce care au minim 25 de ani vechime?

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca iulia pastrama iulia pastrama Am iesit la pensie in februarie 2009 ,cu o vechime in munca de 23 ani grupa 1. Cand intra in plata pensia recalculata dupa noua lege,pentru grupa de munca ? ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner Cristian2000 Cristian2000 buna ziua sunt un pensionar iesit la pensie pe 21 03 2001 grupa 1 mina cu un stagiu de cotizare de 39 ani 7 luni as dori sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca ucurel69 ucurel69 in anul 2009 m-am pensionat la limita de varsta am avut 11 ani in grupa 2 de munca si ceilalti in conditii normale de munca.nu mi sau dat cei 25%pentru cei 11 ... (vezi toată discuția)