La ultimul termen de judecata a procesului de divort pe site-ul JUDECATORIEI CONSTANTA apare urmatoarea formulare : pronuntarea la data de 29.11.2019. Pronuntarea hotarârii se va face potrivit art. 396 alin. 2 din Codul de procedura civila, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei. Pronuntata în sedinta publica, astazi 14.11.2019. ce inseamna ? multumesc celor care ma LAMURESC.
Buna ziua,
1. Pentru a se lamuri, instanta trebuie sa reciteasca si sa studieze cu atentie toate probele. Pentru acest motiv are nevoie de timp si a amanat pronuntarea pana la 29.11.
2. Pronuntarea nu se va mai face in sala ci o veti afla de la grefa judecatoriei.
Cum o aflu ? cui ma adresez ? se poate prin email ?(sunt in carucior, nu ma pot deplasa) si mai departe ce urmeaza ? va rog sa fiti ingaduitor cu mine, dar nu-mi pot permite un avocat, de asta pun atatea intrebari. MULTUMESC.
Vă uitați în același loc/pe același site de unde ați preluat informația pe care ați postat-o aici. Dacă s-a amânat pronunțarea pe 29.11, atunci nu puteați să găsiți soluția nici pe 22.11 (când ați postat prima dată) nici pe 28.11 (când ați mai întrebat încă o dată). Uitați-vă zilele următoare.
Dosar amanare
serban.m
Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)